Klantenservice Medewerker Eneco Costa Blanca Remote

Yource Group

Full Time
👨‍💻 Otros
Remote
data
Word
🇪🇸 España
Remoto 🌎
Sep 14
Compartir este trabajo! 

Woon jij aan de Costa Blanca en wil jij graag vanuit huis werken voor een Nederlandstalige werkgever? Yource en Eneco maken dat mogelijk voor jou! Zoek niet verder en solliciteer direct als Klantenservice Medewerker voor Eneco.

Als Klantenservice Medewerker lever jij een uitstekende service aan klanten van Eneco zowel telefonisch als per mail. Jij krijgt uiteenlopende vragen m.

b.t. nota’s, contracten, facturen en producten. Jij bent een topper als het gaat om communicatie en bent doelgericht en commercieel ingesteld.

Jij toont empathie waar nodig en gaat oplossingsgericht te werk.

Jij start met een volwaardige betaalde training van twee weken waarvan de eerste twee dagen op kantoor in Valencia gevolgd zullen worden.

Hierna volg jij de training thuis verder. Na jouw training word jij volledig losgelaten en mag jij vanuit huis aan de slag.

Fully remote dus! Jij bezit de verantwoording en doorzettingsvermogen om zelfstandig aan de slag te gaan. Deze thuiswerk functie biedt jou de vrijheid en flexibiliteit waar jij naar opzoek bent.

Voor jouw inzet krijg jij een bruto maandsalaris van €1500,00 o.b.v. 39 uur per week. Twijfel niet langer en solliciteer direct via de sollicitatie button!

Jij gaat aan de slag als Klantenservice Medewerker voor Eneco. Eneco is een energieleverancier die een groot deel van de Nederlandse bevolking voorziet van groene energie.

Als één van de grootste spelers in het veld is het natuurlijk belangrijk om een uitstekende klantenservice te behouden. Precies daar kom jij in het spel.

Zodra jij aan de slag gaat voor Eneco komt jij te werken bij Yource. Yource is een wereldwijde bemiddelaar in klantenservice voor partners zoals Rabobank, HEMA en PostNL.

Yource gaat met de tijd mee en ontwikkelt zich met volledig remote functies in klantcontact. Yource is hard aan het groeien en daar mag jij deel van uitmaken!

Zodra jij aan de slag gaat als Klantenservice Medewerker voor Eneco bieden wij :

  • Een functie volledig vanuit huis;
  • Flexibele werktijden;
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per km tijdens de training;
  • Direct een vast contract na jouw proeftijd!

Om aan de slag gaan als remote Klantenservice Medewerker voor Eneco ben jij :

  • In bezit van een NIE nummer en Spaanse IBAN;
  • Woonachtig aan de Costa Blanca;
  • In bezit van een stabiele internetverbinding met modem.

Wil je graag vanuit huis werken als klantenservice medewerker bij Yource aan de Costa Blanca? Klik dan op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Hace 18 horas
APLICAR
Buscando mas trabajos? Ver todos acá

WeRemoto. Encuentra los mejores trabajos remotos.